Ajankohtaista

Joanna Saturna mukaan Tall Ship's Race 2017 kisaan.

Vihdoinkin kymmenen vuoden jälkeen meillä on mahdollisuus osallistua Tall Ship's Race kisaa. Olemme mukana Kotkassa, Turussa, Klaipedassa ja Stettinissä. Kuten kuvasta näkyy miehistö on valmiina, oletko sinä?

VARAA KEVÄÄN JA KESÄN PURJEHDUKSET NYT!

Kevään, kesän ja syksyn purjehdukset varataan nyt! Joanna Saturna purjehtii huhti/toukokuusta aina lokakuulle asti. Alla lisätietoja vaihtoehdoistamme.


Tervetuloa Joanna Saturnalle!

Yritysten asiakas- tai henkilökuntatilaisuuksiin purjehdusteema tuo kaivattua vastapainoa konttoritöille, elämyksiä kauniin luonnon keskellä ja toiminnallisuutta kun porukka yhteistuumin osallistuu purjeiden nostoon. Maukas ruoka ja juoma aateloivat onnistuneen tapahtuman.

Toivotamme myös yksityishenkilöt tervetulleiksi. Vietä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat merellä tai tunnelmallinen häätilaisuus ilta-auringossa. Tai miltä kuulostaisi polttarit aalloilla.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen tilaisuus! Tässä muutamia esimerkkejä:


Keväinen brunssi- tai lounasristeily

Keväisen kirpeä meri-ilma enteilee lupaavasti kauan kaivattua kesää, ja mikä sen mukavampaa kuin aistia heräävää luontoa mereltä käsin. Piristä henkilökuntaasi tai hemmottele asiakkaitasi päiväpurjehduksella. Köydet irrotetaan hyvissä ajoin aamupäivällä ja suunnataan tuulien mukaan purjehdukselle.

Alkumaljojen jälkeen alkaa purjeiden nosto. Vieraamme ovat tässä pääosassa, ja saavat käytännön kautta kokea entisajan purjelaivaromantiikkaa ja testata hauiksen kestävyyttä, tietysti osaavan miehistömme avustuksella.

Maittava brunssi tai lounas nautitaan joko kannella tai mukavasti sisätiloissa. Tämän jälkeen onkin miellyttävä rentoutua hyvässä seurassa ja nauttia kauniista meripanoraamasta seurustelun lomassa. Iltapäivällä suunnataan takaisin laituriin mieli virkistyneenä ja taas yhtä kokemusta rikkaampana.


Purjehdus ilta-auringossa

Valoisat illat ovat Suomen suvea parhaimmillaan. Laivan kapteeni miehistöineen toivottaa vieraat tervetulleeksi iltapäivällä, jonka jälkeen seurue suuntaa merelle nautiskelemaan iltapäivän lempeästä auringonpaisteesta. Ruokahalua kasvatetaan nostamalla purjeet yhteistuumin. Sammutetaan moottori ja nautitaan tuulivoimasta konkreettisimmillaan.

Seuraavaksi siirrytään notkuvan saaristolaispöydän monipuolisten kala- ja lihaherkkujen ääreen. Ja ruokahan maistuu aina parhaimmalta ulkona luonnonhelmassa. Miellyttävän jälkimaun takaa höyryävä kahvi ja leivonnainen.

Suomalainen sauna on olennainen osa kesäiltaa. Halukkaat voivat nauttia laivan löylyistä, ja kipaista löylynheiton välissä kannelle viilentymään. Uskaliaimmat voivat pulahtaa mereen ilta-auringossa.

Laituriin saavutaan illalla, ja aluksen lipuessa kohti määränpäätä voidaan vielä tovi ihailla kaupungin kaunista siluettia mereltä käsin.


Rapu-ilta

Vietä erilaiset rapujuhlat! Moni on varmasti nauttinut saksiniekkoja järven tai meren rannalla mökkimiljöössä. Entäpä jos lähtisit tällä kertaan merta edemmäs kalaan, ja nauttisit ravut ja snapsit laivan kannella kaukana rannasta. Maistuvat herkut, kupliva juoma ja kaunis loppukesän ilta hyvässä seurassa tuskin tarkempaa esittelyä kaipaa. Ja tämä kaikki tietysti juomalauluja unohtamatta! Skål!

Logger Sea Lines Oy  l  Puh: +358 400 444 024  l  sales@joannasaturna.com